Daisypath Christmas tickers

2010. február 20.

Falábammal kalóz-módra élek...














Pénteken lezajlott az ovis farsang. Soma jelmeze nagyon jól sikerült! Bár fiacskám szerint nem volt jó, hogy mindenki Őt piszkálta, kellékeit tapogatta! Persze megbeszéltük, hogy mindez azért történt, mert mindenkinek nagyon tetszett! Ezzel Ő tisztában is van!!!
Volt falába(barna térdzoknit húztunk a nadrágra és a cipőre), volt kampókeze, térképe, távcsöve,kincsesbugyra, kalóz zászlója, és volt jókedvük!!!
A kivitelezésnél igen kritikus volt, mindennek úgy kellett kinéznie, ahogy Ő kigondolta!
Íme a Kincses Térkép:


A Messzelátó Távcső!



A részletekre is ügyeltünk! Fekete gyémánt gyűrű!




Székely Sampler SAL II.







Befejeztem a második részt is. Ha lehet azt mondani, akkor egyre jobban tetszik a minta! Nem mintha eddig nem tetszett volna,de azért így másképp mutat kihímezve!



Már csak egy hetet kell aludni a következő "egységig" :O)!

2010. február 15.

Kalózkodunk!




Most már jó ideje "kalóz lázban" égünk itthon! Somi az ovis farsangon ugyanis kalóz lesz, így az ide vágó szakirodalmon is átrágtuk magunkat :o).

Eddig elkészült a szemkötő- filcből varrva; megtaláltuk a Kincses Térképet is-kávéval festett papír, gyűrve, gyertyával égetve, filctollal pingálva, bőrszállal átkötve; és előkerült egy messzelátó távcső a Kincses-sziget gyors megtalálását segítendő-alufólia csőből néminemű akrillal festve, repesztve.

Tervbe van még egy kalózzászló és egy kincses-bugyor elkészítése is.
Még a ruha kalózosítása is folyamatban van, és kapunk egy " háromszög-kalapot" is!
Itt pedig egy próbasmink az én kis kalózomról!
(Mellette a leendő távcső!)













2010. február 10.

Székely Sampler SAL I.




Elkészültem az első résszel! Igazán örülök, hogy belevágtam annak ellenére, hogy nincs még semmiféle tapasztalatom ! Nagyon várom már a következő részt! Reményeim szerint azzal hamarabb elkészülök. Bár az időm nagy részét most is azzal töltöttem, hogy a színeket megálmodtam.



2010. február 5.

Kincsre leltem




Ma ezt találtam a turiban. Hogy mikor fogom kihímezni, azt nem tudom, de nem hagyhattam ott!

2010. február 2.

Kibújás vagy bebújás?



Ez a macicsalád még december közepén készült Soma ovijába az adventi vásárra.
Azóta már készült Lilinek és Somának is, de azokat nem fényképeztem le, most pedig már eléggé megviseltek szegénykék.És hétvégén pedig az unokatesókhoz költözött két mackó.